Takens Admiraal
advocaten

Bronckhorststraat 16
1071 WR Amsterdam
T + 31 20 30 32 840
F + 31 20 30 32 841 info@takensadmiraal.nl

Kantoor

Professionele ondersteuning

Onze advocaten krijgen professionele juridische ondersteuning van:

 

dhr. T.P.A.M. Wouters (LLB)

mevr. D.Bouwmeester (LLB)

mevr. M. Boucher (LLB)

mevr. mr. N.F. de Boer (LLM)

mevr. M. Buonomo

 

Onze tarieven zijn afhankelijk van de aard en omvang van de zaak. Hierbij kan worden gedacht aan:

 

Betalende basis

U betaalt voor aanvang van onze werkzaamheden een voorschot. De gewerkte uren worden op basis van een uurtarief verrekend met het voorschot. Eventueel kunnen er vaste prijsafspraken gemaakt worden voor de behandeling van een zaak.

Voor meer informatie over de uurtarieven van de verschillende advocaten kunt u contact opnemen met info@takensadmiraal.nl of 020-3032840.

 

Gefinancierde rechtsbijstand

Wanneer uw voorlopige hechtenis is bevolen of wanneer u onder een bepaalde inkomensgrens valt, kunt u gebruik maken van door de overheid gefinancierde rechtshulp (‘toevoeging’). Het kan zijn dat u daarbij een eigen bijdrage aan uw advocaat moet betalen. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en uw vermogen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, kijk dan op de site van de Raad voor Rechtsbijstand: www.rvr.org

 

Schadevergoeding na vrijspraak

Wanneer u wordt vrijgesproken heeft u in sommige gevallen recht op een schadevergoeding. Uw advocaat kan verzoeken de door hem gemaakte kosten vergoed te krijgen (art. 591a Sv) en daarnaast heeft u in sommige gevallen recht op een schadevergoeding indien u vast heeft gezeten (art. 89 Sv). Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met één van de advocaten.

 

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die cliënten aan ons kantoor verstrekken.

 

Klachten

Onze advocaten streven de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen na. Mocht u ontevreden zijn, dan kunt u gebruik maken van onze klachtenregeling. Wij nemen eventuele klachten zeer serieus en zullen proberen in gezamenlijk overleg tot een oplossing te komen. 

In het nieuws

Wij treden alleen op in de media, wanneer dit in het belang is van de zaak en met toestemming van onze cliënten. Soms is het echter nodig om via de media tegengas te geven en het standpunt van de verdediging bekend te maken. Vooral in grotere zaken wordt de invloed van de pers namelijk steeds belangrijker. Een overzicht:

Vrijspraak in mini-mega strafzaak 13Altist >

Vrijspraak in megastrafzaak Coulsdon (fraude Belastingontduiking) >

Column Volkskrant over het opsluiten van kinderen >

Volg mradmiraal op Twitter Twitter Volg RalphTakens op Twitter Twitter