+ 31 20 30 32 840
·
info@takensadmiraal.nl
·
Maken afspraak: Ma - Vr 09:00-17:30
Contact

mr. Alexander Admiraal

11

mr. Alexander Admiraal

Partner, advocaat strafrecht

Na zijn studie is hij direct gaan werken als advocaat bij Spong Advocaten. Mr. Admiraal heeft zich daar volledig in het strafrecht gespecialiseerd. In 2017 heeft mr. Admiraal met succes de specialisatie strafrecht aan het Willem Pompe Instituut afgerond.

De praktijk van mr. Admiraal bestaat o.a. uit georganiseerde misdaad, witwaszaken (financieel strafrecht), drugshandel, overvallen, wet wapens en munitie, inbraken, diefstal, moord, doodslag en overige geweldsdelicten. Ook treedt mr. Admiraal op in uitlevering- en overleveringszaken. Tevens treedt mr. Admiraal veel op voor bedrijven die in aanraking komen met het strafrecht.

Mr. Admiraal is partner bij Takens Admiraal Advocaten. Tevens is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Mr. Admiraal beheerst naast de Nederlandse taal ook de volgende talen:

– Engels (English)
– Italiaans (Italiano)

Mr. Admiraal in de media:

Mr. Admiraal bij RTL Late Night

Voorlopige hechtenis in moordzaak opgeheven

Inbeslaggenomen geld vaak met rente terug

Echtpaar zat onterecht 32 dagen vast

Mr. Admiraal heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerd rechtsgebied.