+ 31 20 30 32 840
·
info@takensadmiraal.nl
·
Maken afspraak: Ma - Vr 09:00-17:30
Contact

mr. Daphne Bouwmeester

11

Mr. Daphne Bouwmeester

Advocaat

Mr. Daphne Bouwmeester heeft in 2016 een bachelor in internationaal recht en economie cum laude behaald aan de Amsterdam University College. Daarna heeft zij de bachelor Rechtsgeleerdheid binnen twee jaar afgerond en in 2019 haar master Strafrecht met een specialisatie in Militair Recht aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Tijdens haar studie was zij reeds werkzaam bij Takens Admiraal Advocaten. Mr. Bouwmeester is na haar afstuderen in dienst getreden bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam, gespecialiseerd in strafzaken. Zij was daar sinds januari 2020 werkzaam als advocaat. Mr. Bouwmeester is sinds september 2022 terug bij Takens Admiraal Advocaten. Zij richt zich voornamelijk op commune strafzaken en de bijstand van slachtoffer in strafzaken (benadeelde partijen en hun vorderingen schadevergoeding). Mr. Bouwmeester is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Mr. Stam heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Strafrecht
  • Slachtofferrecht 

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerd rechtsgebied.