+ 31 20 30 32 840
·
info@takensadmiraal.nl
·
Maken afspraak: Ma - Vr 09:00-17:30
Contact

mr. Tobias Wouters

11

mr. Tobias Wouters

Advocaat

Mr. Tobias Wouters heeft binnen de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht deelgenomen aan het honoursprogramma. Deze opleiding heeft hij cum laude afgerond. In 2019 heeft hij de master strafrecht tevens cum laude afgerond. Naast zijn studie was Tobias jarenlang actief als vrijwilliger bij de Stichting Strafrechtswinkel Utrecht. Daarnaast was hij sinds augustus 2017 werkzaam als juridisch medewerker bij Takens Admiraal Advocaten.

Mr. Wouters is sinds augustus 2019 werkzaam als advocaat bij Takens Admiraal Advocaten. In 2020 werd mr. Wouters in de Panorama genoemd als één van de tien advocaten van de ‘(nieuwe) geniale generatie strafrechtadvocaten. Tevens is mr. Wouters als annotator verbonden aan het platform BijzonderStrafrecht.nl. Mr. Wouters richt zich voornamelijk op commune strafzaken.

Mr. Wouters is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Mr. Wouters heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerd rechtsgebied.