+ 31 20 30 32 840
·
info@takensadmiraal.nl
·
Maken afspraak: Ma - Vr 09:00-17:30
Contact

mr. Tobias Wouters

11

mr. Tobias Wouters

Advocaat

Mr. Tobias Wouters heeft binnen de opleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht deelgenomen aan het honoursprogramma. Deze opleiding heeft hij cum laude afgerond. In 2019 heeft hij de master strafrecht tevens cum laude afgerond. Naast zijn studie was Tobias jarenlang actief als vrijwilliger bij de Stichting Strafrechtswinkel Utrecht. Daarnaast was hij sinds augustus 2017 werkzaam als juridisch medewerker bij Takens Admiraal Advocaten.

Mr. Wouters is sinds augustus 2019 werkzaam als advocaat bij Takens Admiraal Advocaten. In 2020 werd mr. Wouters in de Panorama genoemd als één van de tien advocaten van de ‘(nieuwe) geniale generatie strafrechtadvocaten.

Mr. Wouters richt zich voornamelijk op commune strafzaken en jeugdstrafzaken. Daarnaast houdt mr. Wouters zich in het bijzonder bezig met cassaties in strafzaken en procedeert hij bij de Hoge Raad der Nederlanden.

Mr. Wouters heeft in 2024 met succes de specialisatie strafrecht aan het Willem Pompe Instituut afgerond en is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Mr. Wouters heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerd rechtsgebied.